Звернення Руслана Євгенійовича Демчака

Шановні друзі!

 

Хочу подякувати всім, хто підтримав мене на виборах. Всім, хто вірив, підтримував і допомагав останні чотири з половиною роки!

 

Я вдячний за дійсно плідну співпрацю представникам органів місцевого самоврядування та сільгоспвиробникам, вчителям та лікарям, волонтерам, а також всім вболіваючим за долю України жителям Оратівського, Погребищенського, Іллінецького, Липовецького та Немирівського районів.

 

Разом ми пройшли дуже важливий шлях. Шлях закладення фундаменту створення надійної успішної європейської країни. Ми не зупинялися через перешкоди, не здавалися та робили нашу малу Батьківщину, а разом з тим і нашу країну – краще.

 

Ми показали, як треба працювати. Показали приклад системної роботи. Наша команда задала високу планку, нижче якої, сподіваюсь, не опуститься новий представник округу.

 

Новому складу Парламенту бажаю керуватись не ситуативними емоціями від перемоги, а тими цінностями за які у 2014 році закладались учасниками Революції гідності. Історія не скороспішна. Концептуальна мета Майдану – перезаснування політичної системи, розвиток громадянського суспільства та правової держави, лишається на порядку денному сучасного українського державотворення.

 

Сподіваюсь, що ті основи, що ми разом всією країною закладали останні роки, щодо курсу на Євроінтеграцію та НАТО будуть гідно продовжено, а розпочаті реформи децентралізації, освіти,  медицини, реформування судової системи, правоохоронних органів будуть завершені. Особливим гуманітарним посилом є реалізація норм Закону «Про мову». Демократичні засади будуть збережені і наступні вибори до Парламенту будуть проведені згідно норм нового Виборчого кодексу! До зустрічі!