Згідно останніх даних порталу «Слово і Діло» Руслан Демчак посідає друге місце у ТОП-10 нардепів-мажоритарників по відповідальності щодо наданих та виконаних обіцянок серед всіх народних депутатів України.

 

З десяти нардепів-мажоритарників, які впоралися з найбільшою кількістю обіцянок, переважають члени фракції БПП. Жителям Вінницької області пощастило з мажоритарниками, оскільки на першому та другому місцях опинилися Микола Кучер (ОВО №17, Вінницька область), який виконав 84% запевнень, і Руслан Демчак (ОВО №18, Вінницька область), який впорався з 82% своїх зобов'язань.

 

Позначку у 80% виконаних намірів не подужав більше жоден мажоритарник. По 71% обіцянок виконали Дмитро Лубінець (ОВО №60, Донецька область) та Андрій Вадатурський (ОВО №130, Миколаївська область).

 

На рахунку Андрія Шиньковича (ОВО №189, Хмельницька область) 67% виконаних обіцянок. По 64% намірів змогли здійснити Ігор Артюшенко (ОВО №75, Запорізька область) та Максим Єфімов (ОВО №48, Донецька область).

 

Замикають список найпродуктивніших мажоритарників Костянтин Усов (ОВО №33, Дніпропетровська область), Дмитро Добродомов (ОВО №115, Львівська область) і Павло Дзюблик (ОВО №66, Житомирська область).

 

Ключовим аспектом роботи порталу «Слово і Діло» є висвітлення інформації щодо обіцянок і стану їх виконання провідними українськими політиками та чиновниками.

 

Більше інформації щодо останнього рейтингу можна переглянути за посиланням

https://www.slovoidilo.ua/2018/11/27/infografika/polityka/chotyry-roky-roboty-vr-xto-mazhorytarnykiv-vykonav-najmenshe-obicyanok