Про це на своїй сторінці у Фейсбук розказав народний депутат Партії «Фракції «Блок Петра Порошенко».

 

«Радий звітувати своїм землякам, що на округ вдалось додатково залучити 10 млн. грн. Це значить, що понад 24 млн. грн. у 2017 році будуть направлені на розвиток Немирівського, Липовецького, Погребищенського, Іллінецького та Оратівського районів.

 

Ми реалізуємо 78 проектів завдяки субвенціям з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій і дотацій з Державного фонду регіонального розвитку» - написав Руслан Демчак.

 

Зокрема, як зазначає парламентар, на Іллінецький район передбачено 3 171 978 грн., на Липовецький район – 5 829 964 грн., на Немирівський район –  6 456 575 грн., на Оратівський район – 3 829 743 грн. та 4 737 156 грн.на Погребищенський район.

 

«Більшою мірою кошти підуть на медичну та освітню галузі. Зокрема на придбання медичного обладнання та устаткування, придбання шкільних автобусів, заміну вікон та капітальний ремонт навчальних закладів, закупівлю оргтехніки та комп’ютерної техніки, а також парт та стільців для шкіл.

 

Передбачені також субвенції на реконструкції мереж водопостачання та вуличного освітлення з впровадженням енергозберігаючих технологій, будівництво спортивних та встановлення ігрових майданчиків, придбання музичних інструментів для музичних шкіл та обладнання в тренажерні зали тощо» - пояснив Демчак.

 

 

Інформація щодо виділення субвенцій опублікована на урядовому порталі (розпорядження Кабінету міністрів України №463-р).

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250162479