Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

29 ЧЕР

Руслан Демчак: За чотири роки доходи місцевих бюджетів зросли із 69 млрд грн до 231 млрд.

Громади мають отримувати достатні ресурси та повноваження для забезпечення якісного життя людей. Податки від прибуткової діяльності та території громади, використання місцевих ресурсів повинні наповнювати місцеві бюджети.

Читати
28 ЧЕР

Чому Конституція така важлива для країни?!

Конституція є найвищим законодавчим актом, вищим за кодекси і закони. Зміни до неї вносяться по ускладненій процедурі – двома третинами голосів в Парламенті та на двох сесіях, тобто із часовим розривом. Це зменшує ризики для маніпулювання основним законом. 

Читати
27 ЧЕР

Руслан Демчак: Педагог зможе сам обрати, де підвищити кваліфікацію, а держава за це заплатить

Освітня реформа – одна з наймасштабніших та найбільш визначальних для майбутнього України. Радянська система, успадкована Україною з усіма її вадами, значною мірою збережена дотепер. Тому реформа освіти має поступово, але остаточно перевести цю сферу на європейські рейки.

Читати
26 ЧЕР

Руслан Демчак: політичні сили, які готові надалі підтримувати європейський вектор України – є однозначно моїми союзниками

Щодо підтримки політичного вектору нового Президента, то все залежить від того, куди цей вектор буде спрямований. Я за євроінтеграцію, яка є невіддільною від Євроатлантичної інтеграції. Набуття Україною членства в НАТО та ЄС є тим пріоритетом, який я підтримую, який закріплений у Конституції України.

Читати
25 ЧЕР

Руслан Демчак балотується у Верховну Раду по 18 виборчому округу

Руслан Демчак балотується у Верховну Раду по 18 виборчому округу до якого входять Немирівський, Погребищенський, Липовецький, Іллінецький та Оратівський райони.

Читати
24 ЧЕР

Продовження медичної реформи: що зміниться у 2019 році?

В Україні триває медична реформа, яка стосується кожного українця, адже її мета – забезпечити  всіх громадян безкоштовними медичними послугами та гарантовану оплату медичних препаратів та ліків державою.

Читати
19 ЧЕР

Руслан Демчак: «Основні новації закону про фахову передвищу освіту – наша спільна перемога!»

Сьогодні до ринку праці висуваються нові вимоги, в тому числі до підготовки фахівців, їх знань та компетенцій. Підготовка спеціалістів, в умовах євроінтеграційних процесів, потребує суттєвої модернізації та підтримки, що в свою чергу зумовлює необхідність запровадження нових підходів до діяльності коледжів та технікумів.

Читати
05 ЧЕР

Руслан Демчак: Я буду відстоювати вирішальний вибір України на користь Європейської інтеграції та допомагати своєму округу

Про перспективи покращення життя, медичну та освітню реформи, реформу децентралізації, монетизацію субсидій, говорили із народним депутатом України від 18 виборчого округу Русланом Євгенійовичем Демчаком. 

Читати
18 КВІ

Руслан Демчак: Відмова від обраного курсу держави – загрожує згортанням медичної реформи

Головне про медичну реформу та її перспективи

Читати
18 БЕР

Учетную ставку НБУ необходимо плавно снижать - Руслан Демчак

Учетную ставку Национального банка Украины (НБУ) необходимо плавно снижать до уровня +2% от инфляции, поскольку если это сделать резко, то вкладчики могут начать снимать депозиты с банков.

Читати

 

1
...
7 8 9 10 11
...
33