Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

09 ЛИП

Соціологи визначили фаворитів на позачергових виборах до Верховної Ради по 18 округу

Читати
08 ЛИП

Руслан Демчак: Округ, в якому я балотуюсь – це моя «мала Батьківщина», я тут народився, я знаю людей та проблеми, з якими вони щодня стикаються. І тому я знаю, що треба робити, аби їм допомогти

Руслан Євгенійович Демчак чинний депутат по 18 виборчому округу, до якого входять Немирівський, Оратівський, Погребищенський, Іллінецький та Липовецький райони, був офіційно зареєстрований Центральною виборчою комісію, як кандидат у народні депутати України.

Читати
06 ЛИП

Гарантією чесного правосуддя має стати невідворотність покарання судді

Фундамент правової держави – чесні, професійні суди. Система правосуддя має стати незалежною від впливу посадових осіб чи інших органів влади.

Читати
05 ЛИП

Руслан Демчак: Щодо додаткового фінансування Ковалівської ОТГ з метою компенсації наслідків негоди

За даними Ковалівського сільського голови В. В. Верховода внаслідок надзвичайної ситуації повністю знищено 800 га посівних площ, садів, городини, ще 400 га – знищено частково.

Читати
05 ЛИП

Законопроекти фінансового сектору, які мають бути прийняті у Парламенті нового скликання

Фінансовий сектор держави має бути інтегрованим у світові ринки капіталу, це сприятиме залученню іноземних інвестицій. Досягнути цього можна надійно захистивши права кредиторів, за рахунок гармонізації українського законодавства із нормами ЄС. Ми вже багато зробили в цьому напрямку.

Читати
04 ЛИП

День Національної поліції

Сьогодні Національна поліція асоціюється в багатьох з патрульними, однак День поліції – це професійне свято для багатьох правоохоронців – кримінальної, патрульної, поліції спеціального призначення, дорожньої поліції.

Читати
04 ЛИП

Війна – це не лише армія. Це також пошук союзників

Тільки рухаючись до членства в ЄС та НАТО, ми зможемо протистояти російській агресії та забезпечити Україні успішне європейське майбутнє.

Читати
02 ЛИП

Руслан Демчак виконав найбільше серед інших передвиборчих обіцянок (Слово і Діло)

Позачергові парламентські вибори мають відбутися 21 липня 2019 року. Підбиваючи підсумки роботи Верховної ради VIII скликання, «Слово і Діло» аналізує, як виконували програмні обіцянки депутати-списочники та мажоритарники. Проаналізовано наскільки ефективно працювали народні депутати, у всіх областях України.

У кожного мажоритарника «Слово і Діло» подивилось не лише рівень виконання обіцянок, але й кількість поданих законопроектів, пропозицій до таблиць поправок, депутатських запитів, виступів із місця та трибуни. Усі дані фіксувались від початку каденції до 1 червня 2019 року. У зрізі по Вінницькій області проаналізовано зокрема і як виконував обіцянки депутат-мажоритарник Руслан Демчак.

Читати
01 ЛИП

Недоторканність – привілей чи необхідна умова для роботи нардепів?

Наявність депутатської недоторканності є загальним правилом для багатьох країн. Де фактично вона є гарантією безперешкодної і незалежної діяльності депутатів. Але в українських реаліях – це скоріше привід для політичних дискусій і маніпуляцій.

Читати
30 ЧЕР

За даними «Слово і Діло» Руслан Демчак входить у ТОП політиків України, що виконують передвиборчі обіцянки

За п’ять років ми реалізували майже 300 проектів по соціально-економічному розвитку регіону на які залучено 88,7 млн. грн.!

Читати

 

1
...
6 7 8 9 10
...
33