Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

18 ЧЕР

Прийняття закону №2045а – надасть змогу підвищити суми надходжень до Фонду гарантування вкладів від реалізації активів неплатоспроможних банків, прискорить початок виплати вкладникам, що зменшить соціальну напругу та підвищить довіру вкладників

Верховна Рада України прийняла в першому читанні закон №2045а щодо удосконалення гарантування вкладів фізичних осіб та виведення неплатоспроможних банків з українського ринку.

Читати
18 ЧЕР

В закон №2742 щодо розбудови інституційної спроможності НБУ, комітетом з питань фінансової політики та банківської діяльності було внесено 162 правки

Руслан Демчак розповідає про те, які правки були внесені до Закону 2742 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розбудови інституційної спроможності Національного банку України"

Читати
12 ЧЕР

Руслан Демчак: Вперше на законодавчому рівні буде закріплена заборона видачі кредитів населенню в іноземній валюті

Під час виїзного засідання Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності розглядалися законопроекти “Про споживче кредитування” реєстр. № 2455, та “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення захисту прав споживачів фінансових послуг” реєстр. № 2456.

Читати
11 ЧЕР

Нардепи Руслан Демчак, Олексій Порошенко та Іван Мельничук відкриті у своїй діяльності із виборцями

Відповідно до результатів моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників трьох виборчих округів (№12, 14, 18) Громадської організації ОПОРА «найближчим» до народу є нардеп Руслан Демчак. У нього п’ять громадських приймалень (у кожному райцентрі 18-го виборчого округу). У той час, як у двох вказаних вище депутатів – по одній (приймальня Івана Мельничука у Літині, а Олексія Порошенка – у Вінниці). Руслан Демчак також має власний сайт і використовує його, зокрема, для звітування про зроблену роботу.

Читати
09 ЧЕР

Щодо співфінансування доріг державного значення (закони №2874 та 2875)

В державному бюджеті на 2015 рік сума витрат на фінансування дорожньої галузі майже в два рази менша за необхідний обсяг коштів для функціонування галузі як такої. На роботи з реконструкції та капітального ремонту доріг загального призначення (в основному державного значення) взагалі не передбачено витрат.

Читати
05 ЧЕР

Руслан Демчак: Підприємці стрімко втрачають віру у спроможність Уряду провести задекларовані кардинальні реформи

Сьогодні Верховна Рада України стоїть перед необхідністю ухвалити законодавчі зміни для малих і середніх підприємців.

Читати
05 ЧЕР

Руслан Демчак: «Диспаритет цін на продукцію сільськогосподарської промисловості, що споживається населенням, в десятки разів перевищує їхню реальну закупівельну вартість»

Прийняття законопроектів №2089 або 2089-1 має соціальне підґрунтя підтримки сільських жителів.

Читати
22 ТРА

Руслан Демчак: Законопроект №2743 дозволяє НБУ підтримувати свої резерви, які він може використовувати в тому числі на стабілізацію курсу

Читати
22 ТРА

Руслан Демчак: «Ми не маємо право завалити банківську систему прийнявши огульно популістичне рішення»

Народний депутат України Руслан Демчак коментуючи можливість прийняття законопроекту №1558-1 "Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті" апелює до того, що Міжнародний валютний фонд категорично проти, щоб депутати в законодавчому полі зобов’язували банки реструктуризувати валютні кредити (переводити валютні кредити у гривню за старим курсом). 

Читати
21 ТРА

Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті

Руслан Демчак виступає у якості співавтора по законопроекту «Про внесення змін до статті 6 Закону України «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті» №2336.

Читати

 

1
...
26 27 28 29 30
...
33