Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

10 ЛЮТ

Руслан Демчак організував круглий стіл для представників ОТГ Вінницької області

За ініціативи народного депутата України, члена Фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслана Демчака в Іллінцях Вінницької області відбулося засідання у форматі «круглого столу» на тему «Децентралізація. Законодавчі ініціативи. Формування структур та органів управління об’єднаної територіальної громади».

Читати
06 ЛЮТ

Руслан Демчак: У парламенті зареєстровано законопроект, яким покликано відновити кредитування в Україні

Про це народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, співавтор проекту закону Руслан Демчак розповів у коментарі прес-службі фракції.

Читати
03 ЛЮТ

Руслан Демчак: Законопроект №6028 передбачає усунення штучних перешкод для укладення договорів у вигляді електронного документа

Про це народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Руслан Демчак , який серед ініціаторів законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо укладення договорів у вигляді електронного документа» (№6028), зазначив у коментарі прес-службі фракції.

Читати
02 ЛЮТ

Законопроект №6010 пропонує альтернативний спосіб дотримання вимог законодавства щодо капіталізації банків

48 українських банків до 11 липня мають збільшити свій статутний капітал до 200 млн грн., що є вимогою НБУ відповідно до постанови №242 щодо графіку приведення банками статутного і регулятивного капіталу до мінімально необхідного рівня.

Читати
30 СІЧ

Звіт народного депутата України Руслана Демчака за 2016 рік

За сприяння Руслана Демчака у 2016 році на округ на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій було виділено 24 577 100 грн. Реалізовано або на стадії завершення 61 проект.

Читати
24 СІЧ

Руслан Демчак перевіряє стан виконання робіт по об’єктах на які вдалося залучити фінансування у 2016 році

В рамках роботи у виборчому окрузі народний депутат України Руслан Демчак перевіряє стан виконання робіт по об’єктах на які вдалося залучити фінансування у 2016 році.

Читати
24 СІЧ

Демчак: Іллінецька ЦРЛ має стати лікарнею інтенсивного лікування І рівня

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак взяв на контроль питання визначення Іллінецької центральної районної лікарні лікарнею інтенсивного лікування І рівня, повідомляє прес-служба народного депутата.

Читати
20 СІЧ

Питання віднесення Іллінецького району до Вінницького госпітального округу – вирішено

Відповідно до проекту Вінницької ОДА, в області планується створення 3-х госпітальних округи: Вінницькій госпітальний округ, Могилів-Подільський тa Тульчинський. Критеріями щодо їх формування мала стати зручність доїзду і врaхувaння мaксимaльної відстaні до лікaрень, які стaнуть центрaми госпітaльних округів.

Читати
13 СІЧ

Порівняльна таблиця податкових змін по 2017, 2016 та 2015 рр. (Інфографіка)

З 1 січня набрали чинності Закони України №1774-VIIІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», №1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» та №1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Читати
12 СІЧ

Руслан Демчак пройшов перевірку ГПУ та ДФС щодо е-декларування

Перевірку ГПУ та ДФС пройшов народний депутат України Руслан Демчак по якому, в результаті, було закрито кримінальне провадження через відсутність події злочину.

Читати

 

1
...
14 15 16 17 18
...
33