Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

24 КВІ

Вінницькі депутати тримають лідируючі позиції у виконанні своїх обіцянок

За рейтингом головного сайту про політиків «Слово і Діло», який відстежує виконання усіх обіцянок політиків та діячів, за результатами рейтингу у першому кварталі 2017 року народні депутати України Микола Кучер та Руслан Демчак очолили список найвідповідальніших депутатів України. 

Читати
19 КВІ

Демчак: Фінансовий лізинг – один із інструментів збільшення обсягу виробництва товарів і послуг

Сьогодні  у Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про фінансовий лізинг» (№6395). Про це на своїй сторінці у Facebook  повідомив співавтор проекту закону, народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової та банківської діяльності Руслан Демчак. Серед авторів також депутати БПП Михайло Довбенко, Ярослав Дубневич, Андрій Шинькович, Роман Мацола, Павдло Різаненко.

Читати
11 КВІ

Руслан Демчак: 14 млн. грн. має бути виділено в першому півріччі 2017 року на соціально-економічні проекти Немирівського, Липовецького, Погребищенського, Іллінецького та Оратівського районів

Руслан Демчак розповідає про допомогу своєму округу та реалізовані проекти у Вінницькій області.

Читати
10 КВІ

Руслан Демчак: «Середньостроковий план дій Уряду до 2020 року має стати реальними векторами для побудови нової моделі розвитку економіки України»

Таку думку висловив народний депутат Партії «Фракції «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак в рамках свого виступу на II Українському форумі бізнесу, який проводився за ініціативи найбільш впливових об'єднань української бізнес-спільноти: Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Федерації роботодавців України, Торгово-промислової палати України, Української бізнес ініціативи, Українського союзу промисловців і підприємців.

Читати
20 БЕР

Как российские банки выживают в Украине, не могу понять – Демчак

Их отход с рынка будет хорошим психологическим знаком о том, что они потеряли все надежды вернуться в Украину, считает Демчак.

Читати
13 БЕР

Руслан Демчак: «Фінансовий день» передбачає розгляд семи законопроектів фінансового спрямування

Про це розказав народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак, повідомляє прес-служба депутата.

Читати
09 БЕР

Руслан Демчак о расформировании Нацкомфинуслуг, создании современной фондовой биржи в Украине и регулировании криптовалют

В интервью изданию "Финансовый консультант" говорили о расформировании Нацкомфинуслуг, создании современной фондовой биржи в Украине и регулировании криптовалют.

Читати
01 БЕР

В Раде хотят узаконить криптовалюту

Криптовалюта должна быть узаконена в Украине.

Читати
21 ЛЮТ

Руслан Демчак: У четвер у парламенті заплановано проведення «фінансового дня»

Всі законопроекти враховують найкращі практики ЄС та імплементують європейські директиви. Сподіваюсь, народним депутатам ніщо не завадить приділити увагу даним законопроектам та прийняти їх.

Читати
16 ЛЮТ

Банківський ринок чекає на перехід з письмових угод на електронні підписи, - Руслан Демчак

Законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо укладення договорів у вигляді електронного документа» (№6028) передбачає усунення штучних перешкод для укладення договорів у вигляді електронного документа, зазначив  народний депутат від Вінниччини Руслан Демчак, один із ініціаторів законопроекту.  

Читати

 

1
...
13 14 15 16 17
...
33