Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

21 БЕР

В українців з’являється більше інструментів для інвестицій – корпоративні облігації стають альтернативою для заощадження грошей

Середній бізнес став ініціатором розвитку в Україні розповсюдженого у всьому світі фінансового інструменту для залучення довгострокових грошей – корпоративних облігацій. В Україні з`явилася перша компанія у сегменті середнього бізнесу, яка випустила корпоративні облігації на суму 30 млн гривень для фізичних осіб. Дохід з облігацій перевищує дохід за депозитом.  Купляти бонди та зберігати з їхньою допомогою гроші, може наразі кожен громадянин країни.

Читати
21 БЕР

Руслан Демчак: Ініціатива по створенню установи фінансового омбудсмена може стати головною складовою відновлення довіри до фінансової системи України

Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності підтримав проект Закону України «Про установу фінансового омбудсмена» №8055 та рекомендує Верховній Раді прийняти його за основу.

Читати
21 ЛЮТ

Звіт про діяльність Руслана Демчака у 2017 році

Народний депутат України Руслан Демчак звітує за минулий рік своєї роботи в окрузі. У 2017 році завдяки Демчаку Р.Є. вдалося залучити 35 152 408 грн. на округ та реалізувати 121 проект у Оратівському, Немирівському, Погребищенському, Липовецькому та Іллінецькому районах Вінницької області.

Читати
24 СІЧ

Податкові зміни. Порівняльна таблиця податкових змін по 2018, 2017 та 2016 рр.

Інфографіка доступно ілюструє динаміку податкових змін за три останні роки. Очевидним є те, що державна політика переходить в передбачувану стадію стабільності. Як видно, переважна більшість податкових ставок залишилась без змін.

Читати
15 ЛИС

Паперові платіжки за комуналку не скасовують

Ідеться про впровадження в Україні цифрового суспільства на базі норм законодавства Європейського Союзу та підтримку розвитку безготівкових розрахунків. Але при цьому ні готівку, ні паперові квитанції ніхто не відміняє.

Читати
01 ЛИС

Що допоможе відновити довіру до фінансового сектору України?

Довіра до фінансового сектору та фінансова інтегрованість населення сьогодні все ще залишає бажати кращого. Об’єктивно всі розуміють причини, експерти пропонують іноді вкрай радикальні пропозиції, однак, питання все ще пробуксовує.

Читати
27 ЖОВ

Руслан Демчак провів серію семінарів для освітян Вінниччини

За ініціативи народного депутата України від Фракції «Партії «Блок Петра Порошенка» Руслана Демчака, у п’яти районах Вінницької області (Немирівському, Пегребищенському, Липовецькому, Іллінецькому та Оратівському районах) було організовано та проведено роз’яснюючі семінари щодо нового Закону «Про освіту».

Читати
23 ЖОВ

Презентація роз’яснень щодо нового Закону «Про освіту»

В рамках роботи по округу, протягом цього тижня Руслан Демчак зустрічатиметься із педагогічними працівниками Оратівського, Немирівськоого, Липовецького, Іллінецького та Погребищенського районів.

Читати
18 ЖОВ

Руслан Демчак презентуватиме новації Закону «Про освіту»

Анонс заходів.

Читати
10 ЖОВ

У 2017 році на 18 виборчий округ виділено 29 млн. грн. на реалізацію 96 проектів

У 2017 році на 18 виборчий округ вдалося залучити майже 29 млн. грн. на 96 проектів завдяки субвенціям з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій і дотацій з Державного фонду регіонального розвитку

Читати

 

1
...
11 12 13 14 15
...
33